Die 'muur van schulden' werd meteen aangepakt door besparingsmaatregelen en door het uitgeven van overheidsobligaties tot een minimum te beperken.

Bovendien probeerde Brown de inwoners van de staat er van te overtuigen dat een verhoging van de belastingen een noodzakelijke maatregel was.

Het lijkt echter alsof Brown tegen de bierkaai vecht, want de Californische schuldenberg zou veel hoger zijn dan oorspronkelijk was gedacht. Geen klein beetje bovendien, want de overheidsschulden zouden een veelvoud bedragen van het bedrag dat oorspronkelijk werd vastgesteld.

Naargelang de bron wordt er gesproken van een schuld van minimaal 167 miljard dollar en maximaal 335 miljard dollar. Dat betekent dat de schuldenberg niet snel zal verdwijnen, integendeel zelfs.

Het probleem blijkt bovendien te zijn dat de schulden goed weggestopt waren, waardoor er nog nieuwe lijken uit de kast kunnen vallen.

Die 'muur van schulden' werd meteen aangepakt door besparingsmaatregelen en door het uitgeven van overheidsobligaties tot een minimum te beperken. Bovendien probeerde Brown de inwoners van de staat er van te overtuigen dat een verhoging van de belastingen een noodzakelijke maatregel was. Het lijkt echter alsof Brown tegen de bierkaai vecht, want de Californische schuldenberg zou veel hoger zijn dan oorspronkelijk was gedacht. Geen klein beetje bovendien, want de overheidsschulden zouden een veelvoud bedragen van het bedrag dat oorspronkelijk werd vastgesteld. Naargelang de bron wordt er gesproken van een schuld van minimaal 167 miljard dollar en maximaal 335 miljard dollar. Dat betekent dat de schuldenberg niet snel zal verdwijnen, integendeel zelfs. Het probleem blijkt bovendien te zijn dat de schulden goed weggestopt waren, waardoor er nog nieuwe lijken uit de kast kunnen vallen.