De gouverneur - een democraat - en de regering - republikeinen - slaagden er tot dusver niet in om een compromis te bereiken. Nochtans wordt de staat geconfronteerd met een begrotingstekort van 26,60 miljard dollar.

Gouverneur Jerry Brown zou de inwoners van de staat willen laten stemmen over de verlenging van een belastingverhoging uit 2009, maar dat is hem tot dusver belet door de republikeinen. Wanneer er geen akkoord wordt bereikt, gaan de inwoners van Californië ook geen keuze kunnen maken. Met een patstelling tot gevolg.

De gouverneur - een democraat - en de regering - republikeinen - slaagden er tot dusver niet in om een compromis te bereiken. Nochtans wordt de staat geconfronteerd met een begrotingstekort van 26,60 miljard dollar. Gouverneur Jerry Brown zou de inwoners van de staat willen laten stemmen over de verlenging van een belastingverhoging uit 2009, maar dat is hem tot dusver belet door de republikeinen. Wanneer er geen akkoord wordt bereikt, gaan de inwoners van Californië ook geen keuze kunnen maken. Met een patstelling tot gevolg.