Californië is misschien de nummer één, maar andere staten volgen op kortste afstand. De tweede plaats wordt gedeeld door New Jersey, Illinois en Ohio.

Volgens een rapport opgesteld door de National Conference on State Legislatures gaan de tekorten van de staten volgend jaar oplopen tot 72 miljard dollar.

Daar komt nog eens meer dan 1000 miljard dollar aan tekorten bij de pensioenfondsen boven op, eveneens bij de Amerikaanse staten.

Dit cijfer is afkomstig van het Pew Center on the States. Blijkt dat de totale schuld van de lokale overheden in het afgelopen decennium met 90% is toegenomen.

Californië is misschien de nummer één, maar andere staten volgen op kortste afstand. De tweede plaats wordt gedeeld door New Jersey, Illinois en Ohio. Volgens een rapport opgesteld door de National Conference on State Legislatures gaan de tekorten van de staten volgend jaar oplopen tot 72 miljard dollar. Daar komt nog eens meer dan 1000 miljard dollar aan tekorten bij de pensioenfondsen boven op, eveneens bij de Amerikaanse staten. Dit cijfer is afkomstig van het Pew Center on the States. Blijkt dat de totale schuld van de lokale overheden in het afgelopen decennium met 90% is toegenomen.