Van de huidige vice-voorzitter van de FED is bekend dat ze nog meer dan Bernanke zelf voorstander is van een ruime monetaire politiek. De bekende commentator David Stockman kwam in dat verband met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet.

Hij vreest dat 'Bubbles-Ben' zal worden opgevolgd door 'Calamity Janet' Yellen en die 'Calamity Janet' Yellen kan de situatie nog doen verergeren. Ze heeft namelijk geen flauw idee hoe de Verenigde Staten kunnen worden gered van de verslaving aan goedkoop geld waarin ze nu gevangen zitten.

Van de huidige vice-voorzitter van de FED is bekend dat ze nog meer dan Bernanke zelf voorstander is van een ruime monetaire politiek. De bekende commentator David Stockman kwam in dat verband met een waarschuwing die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. Hij vreest dat 'Bubbles-Ben' zal worden opgevolgd door 'Calamity Janet' Yellen en die 'Calamity Janet' Yellen kan de situatie nog doen verergeren. Ze heeft namelijk geen flauw idee hoe de Verenigde Staten kunnen worden gered van de verslaving aan goedkoop geld waarin ze nu gevangen zitten.