De bodem van 1,55 CAD ging gepaard met een negatieve divergentie (een kopie van de USD divergentie) en de munt is al door de weerstand van de trendlijn van 2012 gebroken.

Of de sterkte van de euro bereikte zijn hoogtepunt op 1,55 CAD en daarna begon de verzwakking van de Europese eenheidsmunt.

• Eerste koersdoel is 1,37 CAD en als de CAD boven dit niveau kan uitstijgen, ligt de weg de komende kwartalen open naar 1,21 CAD.

• Net zoals voor de USD ziet Leleux wel dat de CAD op dit ogenblik wat overkocht is: een kleine verzwakking is wel te verwachten in de komende weken. Dit is een instapmoment in deze munt.

De bodem van 1,55 CAD ging gepaard met een negatieve divergentie (een kopie van de USD divergentie) en de munt is al door de weerstand van de trendlijn van 2012 gebroken. Of de sterkte van de euro bereikte zijn hoogtepunt op 1,55 CAD en daarna begon de verzwakking van de Europese eenheidsmunt. • Eerste koersdoel is 1,37 CAD en als de CAD boven dit niveau kan uitstijgen, ligt de weg de komende kwartalen open naar 1,21 CAD. • Net zoals voor de USD ziet Leleux wel dat de CAD op dit ogenblik wat overkocht is: een kleine verzwakking is wel te verwachten in de komende weken. Dit is een instapmoment in deze munt.