Die denkwijze lijkt niet meer up-to-date te zijn. Fundamenteel is er dus veel aan de hand, veel meer dan we op het eerste gezicht zouden denken. Onderhuids leven er heel wat problemen.

Christophe Van Canneyt (Bank Puilaetco): "De crisis wordt mee gevoed door toenemende sociale onvrede en ongelijke verdeling van de vruchten van onze inspanningen. De band tussen arbeid, verantwoorde risiconame, innovatie en de maatschappelijke relevantie en verloning ervan wordt steeds vager... Eigenlijk beleven we tegenwoordig de crisis van ons leiderschap of, beter nog, het gebrek daaraan."

Die denkwijze lijkt niet meer up-to-date te zijn. Fundamenteel is er dus veel aan de hand, veel meer dan we op het eerste gezicht zouden denken. Onderhuids leven er heel wat problemen. Christophe Van Canneyt (Bank Puilaetco): "De crisis wordt mee gevoed door toenemende sociale onvrede en ongelijke verdeling van de vruchten van onze inspanningen. De band tussen arbeid, verantwoorde risiconame, innovatie en de maatschappelijke relevantie en verloning ervan wordt steeds vager... Eigenlijk beleven we tegenwoordig de crisis van ons leiderschap of, beter nog, het gebrek daaraan."