Christophe Van Canneyt (Bank Puilaetco Dewaay): "Elke Amerikaans gezin van drie kinderen heeft momenteel 657.000 dollar aan schulden uitstaan. Daar staat 7000 dollar aan activa tegenover, plus de waarde van de woning. Over de waarde van die woning is in de afgelopen maanden heel wat te doen geweest."

Als gevolg van het roekeloos opbouwen van schulden, zijn alle zekerheden zoek. Van Canneyt: "De prijs van het geld wordt momenteel gemanipuleerd, zoveel is duidelijk. Dat wil zeggen dat we al onze ankerpunten of zijn kwijtgespeeld of dat die worden gemanipuleerd. De vraag is natuurlijk of dit allemaal goed gaat aflopen. Het antwoord op die vraag is een grote witte vlek op onze kaart. We bevinden ons met andere woorden in een hoogst onzekere situatie."

Christophe Van Canneyt (Bank Puilaetco Dewaay): "Elke Amerikaans gezin van drie kinderen heeft momenteel 657.000 dollar aan schulden uitstaan. Daar staat 7000 dollar aan activa tegenover, plus de waarde van de woning. Over de waarde van die woning is in de afgelopen maanden heel wat te doen geweest." Als gevolg van het roekeloos opbouwen van schulden, zijn alle zekerheden zoek. Van Canneyt: "De prijs van het geld wordt momenteel gemanipuleerd, zoveel is duidelijk. Dat wil zeggen dat we al onze ankerpunten of zijn kwijtgespeeld of dat die worden gemanipuleerd. De vraag is natuurlijk of dit allemaal goed gaat aflopen. Het antwoord op die vraag is een grote witte vlek op onze kaart. We bevinden ons met andere woorden in een hoogst onzekere situatie."