Wien focust zich eerder op de Amerikaanse bedrijfsresultaten, die naar zijn mening een piek hebben bereikt en in de toekomst dus alleen maar kunnen dalen. Momenteel zijn de waarderingen op de Amerikaanse beurs weliswaar min of meer correct, maar daar komt verandering in wanneer de marges gaan dalen.

Die marges gaan in de komende kwartalen dalen, met als gevolg dat de bedrijfsresultaten over het derde en het vierde kwartaal zullen ontgoochelen. Wanneer de bedrijfsresultaten fors zullen ontgoochelen, kunnen de beurskoersen op Wall Street een echte bungee jump maken.

Wien focust zich eerder op de Amerikaanse bedrijfsresultaten, die naar zijn mening een piek hebben bereikt en in de toekomst dus alleen maar kunnen dalen. Momenteel zijn de waarderingen op de Amerikaanse beurs weliswaar min of meer correct, maar daar komt verandering in wanneer de marges gaan dalen. Die marges gaan in de komende kwartalen dalen, met als gevolg dat de bedrijfsresultaten over het derde en het vierde kwartaal zullen ontgoochelen. Wanneer de bedrijfsresultaten fors zullen ontgoochelen, kunnen de beurskoersen op Wall Street een echte bungee jump maken.