De kers op de taart waren de schitterende resultaten die op 31 juli werden gepubliceerd, waarbij UCB op alle vlakken (omzet, winst, besparingen, omzet van de pas gelanceerde producten) beter deed dan verwacht. SHAPE (besparingen, nieuwe strategie en prioriteiten) was een schot in de roos. Het belangrijkst voor de toekomst zijn natuurlijk de verkoopcijfers van de pas gelanceerde geneesmiddelen Cimzia (Crohn in de VS) en Vimpat (enkel in Europa voor het eerste halfjaar).

CASH:We zijn ervan overtuigd dat voor UCB het ergste achter de rug is en dat de onrustige periode met talrijke onzekerheden verleden tijd is. Het bedrijf, dat rond de boekwaarde noteert, heeft waarschijnlijk een bodem gevonden. Vanaf nu kan de koers alleen maar stijgen.

De kers op de taart waren de schitterende resultaten die op 31 juli werden gepubliceerd, waarbij UCB op alle vlakken (omzet, winst, besparingen, omzet van de pas gelanceerde producten) beter deed dan verwacht. SHAPE (besparingen, nieuwe strategie en prioriteiten) was een schot in de roos. Het belangrijkst voor de toekomst zijn natuurlijk de verkoopcijfers van de pas gelanceerde geneesmiddelen Cimzia (Crohn in de VS) en Vimpat (enkel in Europa voor het eerste halfjaar).CASH:We zijn ervan overtuigd dat voor UCB het ergste achter de rug is en dat de onrustige periode met talrijke onzekerheden verleden tijd is. Het bedrijf, dat rond de boekwaarde noteert, heeft waarschijnlijk een bodem gevonden. Vanaf nu kan de koers alleen maar stijgen.