Glenn Tongue, Managing Partner van T2 Partners, is van mening dat deze stelling niet klopt. De Buy-And-Hold strategie is niet dood, maar alleen slapend. Vroeg of laat kan ze weer worden toegepast.

In het afgelopen decennium viel op Wall Street ongeveer niets te verdienen met aandelen, tenminste wanneer voor de Buy-And-Hold strategie werd gekozen. Stockpickers verdienden wel geld, maar dan natuurlijk alleen op voorwaarde dat ze de juiste keuzes maakten.

Het probleem is dat 'value' beleggers momenteel worden afgetroefd door "momentum" of "sentiment" beleggers. Het kan in de huidige omstandigheden jaren duren alvorens de fair value van aandelen wordt bedreigd.

Glenn Tongue, Managing Partner van T2 Partners, is van mening dat deze stelling niet klopt. De Buy-And-Hold strategie is niet dood, maar alleen slapend. Vroeg of laat kan ze weer worden toegepast. In het afgelopen decennium viel op Wall Street ongeveer niets te verdienen met aandelen, tenminste wanneer voor de Buy-And-Hold strategie werd gekozen. Stockpickers verdienden wel geld, maar dan natuurlijk alleen op voorwaarde dat ze de juiste keuzes maakten. Het probleem is dat 'value' beleggers momenteel worden afgetroefd door "momentum" of "sentiment" beleggers. Het kan in de huidige omstandigheden jaren duren alvorens de fair value van aandelen wordt bedreigd.