Societe Generale's equity research team publiceerde vandaag een uitgebreid rapport over Citigroup. Volgens de analisten Murali Gopal, Andrew Lim en Axel Richard is het business model van de Amerikaanse bank op langere termijn simpelweg onhoudbaar.

De bank zal grote inspanningen moeten doen om de activiteiten te vereenvoudigen, kwestie van te kunnen voldoen aan de nieuwe regelgeving. Op basis van het rapport verlaagt het team van SocGen het advies voor Citigroup van kopen naar houden, terwijl het koersdoel werd verlaagd van 58 naar 52 dollar.

Societe Generale's equity research team publiceerde vandaag een uitgebreid rapport over Citigroup. Volgens de analisten Murali Gopal, Andrew Lim en Axel Richard is het business model van de Amerikaanse bank op langere termijn simpelweg onhoudbaar. De bank zal grote inspanningen moeten doen om de activiteiten te vereenvoudigen, kwestie van te kunnen voldoen aan de nieuwe regelgeving. Op basis van het rapport verlaagt het team van SocGen het advies voor Citigroup van kopen naar houden, terwijl het koersdoel werd verlaagd van 58 naar 52 dollar.