Het gevolg is dat de vastgoedprijzen tot 20% overgewaardeerd zouden zijn, aldus de Bundesbank. Het zal duidelijk zijn dat het vormen van een zeepbel op de vastgoedmarkt niet zonder gevaar is, zoals in de afgelopen jaren al in een aantal andere landen is gebleken.

Op de Europese beurzen valt vanmorgen verder weinig te beleven, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De meeste beleggers houden het poeder droog tot vanmiddag, wanneer de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober gepubliceerd worden.

Het gevolg is dat de vastgoedprijzen tot 20% overgewaardeerd zouden zijn, aldus de Bundesbank. Het zal duidelijk zijn dat het vormen van een zeepbel op de vastgoedmarkt niet zonder gevaar is, zoals in de afgelopen jaren al in een aantal andere landen is gebleken. Op de Europese beurzen valt vanmorgen verder weinig te beleven, de belangrijkste indices blijven dicht bij het slotniveau van gisteren. De meeste beleggers houden het poeder droog tot vanmiddag, wanneer de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober gepubliceerd worden.