Ondanks deze verwachting bereikten echter zowel de Europese Bund future als de Amerikaanse T-Note future in juni de hoogste koersen van het jaar.

Met de Europese Bund future en de Amerikaanse T-Bond future kan worden ingespeeld op de koers van hypothetische 10-jaars staatsobligaties - een daling van de koers impliceert een hogere rente en vice versa.

De meest gehoorde mening is nog steeds dat de rente nu zal gaan, maar Royal Bank of Scotland geeft drie redenen waarom de rente voorlopig laag zou kunnen blijven.

Ondanks deze verwachting bereikten echter zowel de Europese Bund future als de Amerikaanse T-Note future in juni de hoogste koersen van het jaar. Met de Europese Bund future en de Amerikaanse T-Bond future kan worden ingespeeld op de koers van hypothetische 10-jaars staatsobligaties - een daling van de koers impliceert een hogere rente en vice versa. De meest gehoorde mening is nog steeds dat de rente nu zal gaan, maar Royal Bank of Scotland geeft drie redenen waarom de rente voorlopig laag zou kunnen blijven.