De bulls of stieren, die kunnen rekenen op de volledige steun van de Amerikaanse centrale bank en haar ononderbroken stroom van vers gedrukt geld, blijven de koersen opjagen. De beren kijken anderzijds naar de fundamentals en zien geen enkele reden om optimistisch te zijn.

De uitslag van de wedstrijd is onzeker, maar volgens Green staat wel de toekomst van de Verenigde Staten op het spel. Het draait meer bepaald om de toekomstige welvaart van het land, maar ook over de mogelijkheid om de financiële dromen van de Amerikanen te realiseren.

De bulls of stieren, die kunnen rekenen op de volledige steun van de Amerikaanse centrale bank en haar ononderbroken stroom van vers gedrukt geld, blijven de koersen opjagen. De beren kijken anderzijds naar de fundamentals en zien geen enkele reden om optimistisch te zijn. De uitslag van de wedstrijd is onzeker, maar volgens Green staat wel de toekomst van de Verenigde Staten op het spel. Het draait meer bepaald om de toekomstige welvaart van het land, maar ook over de mogelijkheid om de financiële dromen van de Amerikanen te realiseren.