Dit is volgens Theodoor Gilissen Bankiers een bullish signaal is voor de komende maanden (tot in 2010). De stijging van de grondstoffenprijzen en de oplopende vrachttarieven zijn een
bevestiging dat de weg naar boven weer gevonden is.

Voldoende reden dus om te anticiperen op een doorgaand herstel in de aandelenmarkten. Met name de transportwaarden staan op de drempel van een nieuwe opwaartse impulsbeweging.

Vooralsnog wordt er door Theodoor Gilissen Bankiers de voorkeur aan gegeven om hausseposities pas in te nemen na momenten van zwakte in de 'Ishares Dow Jones Transportation Average Index' (advies opnamekoers $ 55) en PowerShares DB Commodity Index Tracking Fund (advies opnamekoers $ 22). Wordt vervolgd.

Dit is volgens Theodoor Gilissen Bankiers een bullish signaal is voor de komende maanden (tot in 2010). De stijging van de grondstoffenprijzen en de oplopende vrachttarieven zijn een bevestiging dat de weg naar boven weer gevonden is. Voldoende reden dus om te anticiperen op een doorgaand herstel in de aandelenmarkten. Met name de transportwaarden staan op de drempel van een nieuwe opwaartse impulsbeweging.Vooralsnog wordt er door Theodoor Gilissen Bankiers de voorkeur aan gegeven om hausseposities pas in te nemen na momenten van zwakte in de 'Ishares Dow Jones Transportation Average Index' (advies opnamekoers $ 55) en PowerShares DB Commodity Index Tracking Fund (advies opnamekoers $ 22). Wordt vervolgd.