Brian Belski van BMO Capital Markets schrijft in een rapport dat bull markten niet sterven van ouderdom. Daarmee bedoelt hij uiteraard dat de hausse nog niet achter de rug is en dat de koersen nog veel verder kunnen stijgen. Belski verwacht dat de huidige bull markt nog wel minstens 10 jaar kan duren.

Hij houdt daarbij rekening met jaarlijkse returns van ongeveer 10% en bekomt zodoende een koersdoel van 44.000 punten voor de Dow Jones. De meest positieve factor is momenteel dat de beleggers voortdurend met waarschuwingen over zeepbellen om de oren worden geslagen. In een dergelijk klimaat zijn grote correcties onwaarschijnlijk.

Brian Belski van BMO Capital Markets schrijft in een rapport dat bull markten niet sterven van ouderdom. Daarmee bedoelt hij uiteraard dat de hausse nog niet achter de rug is en dat de koersen nog veel verder kunnen stijgen. Belski verwacht dat de huidige bull markt nog wel minstens 10 jaar kan duren. Hij houdt daarbij rekening met jaarlijkse returns van ongeveer 10% en bekomt zodoende een koersdoel van 44.000 punten voor de Dow Jones. De meest positieve factor is momenteel dat de beleggers voortdurend met waarschuwingen over zeepbellen om de oren worden geslagen. In een dergelijk klimaat zijn grote correcties onwaarschijnlijk.