De bull markt zal slecht aflopen in een wat verdere toekomst, want volgens Gartham hebben de stieren voorlopig nog voldoende zuurstof in de longen om de hausse naar nieuwe pieken te dragen. Wanneer het precies zal fout lopen, kan of wil Grantham niet zeggen.

Hij staat bekend als één van de meest uitgesproken beren op Wall Street. In de afgelopen jaren is hij met de regelmaat van een klok blijven waarschuwen dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank onvermijdelijk slecht zal aflopen. Op een bepaald moment zullen de aandelenkoersen onder hun eigen gewicht bezwijken, aldus Grantham.

De bull markt zal slecht aflopen in een wat verdere toekomst, want volgens Gartham hebben de stieren voorlopig nog voldoende zuurstof in de longen om de hausse naar nieuwe pieken te dragen. Wanneer het precies zal fout lopen, kan of wil Grantham niet zeggen. Hij staat bekend als één van de meest uitgesproken beren op Wall Street. In de afgelopen jaren is hij met de regelmaat van een klok blijven waarschuwen dat de monetaire politiek van de Amerikaanse centrale bank onvermijdelijk slecht zal aflopen. Op een bepaald moment zullen de aandelenkoersen onder hun eigen gewicht bezwijken, aldus Grantham.