De eerste koersreactie op de internationale aandelenbeurzen op de Russische inval in de Krim was vorige week volgens ABN Amro, zoals te verwachten, negatief. Na een forse koersdaling op maandag trad dinsdag echter alweer herstel op.

Na de korte schrikreactie werden de daarop volgende ontwikkelingen in Oekraïne door beleggers grotendeels genegeerd. Inmiddels is dat nog steeds het geval, de beleggers wachten gewoon de komende gebeurtenissen af. De ondertoon op markten was ook vandaag zeker niet echt negatief.

De eerste koersreactie op de internationale aandelenbeurzen op de Russische inval in de Krim was vorige week volgens ABN Amro, zoals te verwachten, negatief. Na een forse koersdaling op maandag trad dinsdag echter alweer herstel op. Na de korte schrikreactie werden de daarop volgende ontwikkelingen in Oekraïne door beleggers grotendeels genegeerd. Inmiddels is dat nog steeds het geval, de beleggers wachten gewoon de komende gebeurtenissen af. De ondertoon op markten was ook vandaag zeker niet echt negatief.