Niet iedereen is het er echter mee eens dat we in een zeepbel zijn aanbeland. Brian Belski, chief market strategist bij BMO Capital Markets, bekijkt de zaken langs een heel andere zijde. Hij geeft toe dat geloofwaardigheid van de financiële markten op dit moment minimaal is.

De bull markt op Wall Street kan volgens hem echter nog minstens 15 jaar volgehouden worden. De Amerikaanse economie zal in de komende vijf jaar de voortrekker blijven van de wereldeconomie en dat kan alleen maar in het voordeel van Wall Street spelen.

Niet iedereen is het er echter mee eens dat we in een zeepbel zijn aanbeland. Brian Belski, chief market strategist bij BMO Capital Markets, bekijkt de zaken langs een heel andere zijde. Hij geeft toe dat geloofwaardigheid van de financiële markten op dit moment minimaal is. De bull markt op Wall Street kan volgens hem echter nog minstens 15 jaar volgehouden worden. De Amerikaanse economie zal in de komende vijf jaar de voortrekker blijven van de wereldeconomie en dat kan alleen maar in het voordeel van Wall Street spelen.