Hochreiter is namelijk de voorspeller met de beste track record op de London Bullion Market Association in 2012. De Amerikaanse economie is opnieuw aan de beterhand en daardoor zullen de beleggers hun interesse in goud geleidelijk aan verliezen, zo luidt zijn conclusie.

Hochreiter houdt voor dit jaar rekening met een gemiddelde goudprijs van 1600 dollar per troy ounce, waarbij de kaap van 1700 dollar niet zal worden overschreden. Toch is hij geen verkoper van goud, zolang hij het geld niet nodig heeft behoudt hij zijn posities.

Hochreiter is namelijk de voorspeller met de beste track record op de London Bullion Market Association in 2012. De Amerikaanse economie is opnieuw aan de beterhand en daardoor zullen de beleggers hun interesse in goud geleidelijk aan verliezen, zo luidt zijn conclusie. Hochreiter houdt voor dit jaar rekening met een gemiddelde goudprijs van 1600 dollar per troy ounce, waarbij de kaap van 1700 dollar niet zal worden overschreden. Toch is hij geen verkoper van goud, zolang hij het geld niet nodig heeft behoudt hij zijn posities.