De bull-bear index is een index die het sentiment bij de beleggers op de beurs van Wall Street polst. Deze index heeft zich in de euforiefase gewaagd en dat belooft weinig goeds. Telkens wanneer dit in het verleden gebeurde, kregen we een correctie om u tegen te zeggen.

De CIO van GenRe, een herverzekeringsmaatschappij uit de portefeuille van Berkshire Hathaway, verklaarde in dat verband dat de zwaartekracht altijd wint. Sommige beleggers denken misschien dat de rijpe avocado's gratis aan de bomen zullen blijven groeien, maar dat is dus zeker niet het geval.

De bull-bear index is een index die het sentiment bij de beleggers op de beurs van Wall Street polst. Deze index heeft zich in de euforiefase gewaagd en dat belooft weinig goeds. Telkens wanneer dit in het verleden gebeurde, kregen we een correctie om u tegen te zeggen. De CIO van GenRe, een herverzekeringsmaatschappij uit de portefeuille van Berkshire Hathaway, verklaarde in dat verband dat de zwaartekracht altijd wint. Sommige beleggers denken misschien dat de rijpe avocado's gratis aan de bomen zullen blijven groeien, maar dat is dus zeker niet het geval.