De Nederlandse Vereniging van Effectenbezitters (VEB) zegt in een reactie in het Financieel Dagblad te hopen dat de Belgische overheid en de Franse bank BNP Paribas terugkeren naar de onderhandelingstafel. 'Mogelijk kunnen ze een oplossing vinden waarmee aandeelhouders van Fortis wel akkoord gaan', zei een woordvoerder.

De reacties vanuit Frankrijk klinken eerder ontgoocheld, er wordt onder andere gesproken van een 'koude douche' voor BNP Paribas. In een andere krant werd gewag gemaakt van een 'nachtmerriesituatie' voor de Belgische regering.

De Nederlandse Vereniging van Effectenbezitters (VEB) zegt in een reactie in het Financieel Dagblad te hopen dat de Belgische overheid en de Franse bank BNP Paribas terugkeren naar de onderhandelingstafel. 'Mogelijk kunnen ze een oplossing vinden waarmee aandeelhouders van Fortis wel akkoord gaan', zei een woordvoerder.De reacties vanuit Frankrijk klinken eerder ontgoocheld, er wordt onder andere gesproken van een 'koude douche' voor BNP Paribas. In een andere krant werd gewag gemaakt van een 'nachtmerriesituatie' voor de Belgische regering.