Het Commerce Ministry kondigde bij monde van woordvoerder Yao Jian aan dat buitenlandse organisaties in mei in totaal 8,132 miljard dollar bedroegen.

Daarmee bedraagt het totaal bedrag dat door buitenlanders in China over de eerste vijf maanden van het jaar werd geïnvesteerd 38,921 miljard dollar.

Dat bedrag ligt 14,31% boven het niveau van het jaar voordien. In april stegen de buitenlandse investeringen in China met 24,70%, waarmee wordt aangegeven dat het vertrouwen van de buitenlanders in China is toegenomen.

Onder buitenlandse investeringen vallen zowel bedrijven, vastgoed als andere activa. Met beleggingen in aandelen en andere financiële instrumenten wordt echter geen rekening gehouden.

Het Commerce Ministry kondigde bij monde van woordvoerder Yao Jian aan dat buitenlandse organisaties in mei in totaal 8,132 miljard dollar bedroegen. Daarmee bedraagt het totaal bedrag dat door buitenlanders in China over de eerste vijf maanden van het jaar werd geïnvesteerd 38,921 miljard dollar. Dat bedrag ligt 14,31% boven het niveau van het jaar voordien. In april stegen de buitenlandse investeringen in China met 24,70%, waarmee wordt aangegeven dat het vertrouwen van de buitenlanders in China is toegenomen. Onder buitenlandse investeringen vallen zowel bedrijven, vastgoed als andere activa. Met beleggingen in aandelen en andere financiële instrumenten wordt echter geen rekening gehouden.