Dat is de mening van Win Thin, senior currency strateeg bij Brown Brothers Harriman & Co. Bovendien zal Hongarije minder diepe sporen door het financiële landschap trekken als Griekenland.

Buitenlandse banken hebben in totaal 158,10 miljard dollar uitstaan in Hongarije, tegenover 302,60 miljard dollar in Griekenland, 286,70 miljard dollar in Portugal en 1150 miljard dollar in Spanje. De cijfers dateren weliswaar van het einde van het derde kwartaal.

De situatie in Hongarije is momenteel stabiel, zo bevestigde een recent rapport nogmaals. Een woordvoerder van de regering verklaarde vanmorgen nogmaals dat de uitspraken van vorige week ongelukkig waren. Staatssecretaris Mihaly Varga bevestigde nogmaals dat de budgetaire objectieven gehandhaafd blijven.

Dat is de mening van Win Thin, senior currency strateeg bij Brown Brothers Harriman & Co. Bovendien zal Hongarije minder diepe sporen door het financiële landschap trekken als Griekenland. Buitenlandse banken hebben in totaal 158,10 miljard dollar uitstaan in Hongarije, tegenover 302,60 miljard dollar in Griekenland, 286,70 miljard dollar in Portugal en 1150 miljard dollar in Spanje. De cijfers dateren weliswaar van het einde van het derde kwartaal. De situatie in Hongarije is momenteel stabiel, zo bevestigde een recent rapport nogmaals. Een woordvoerder van de regering verklaarde vanmorgen nogmaals dat de uitspraken van vorige week ongelukkig waren. Staatssecretaris Mihaly Varga bevestigde nogmaals dat de budgetaire objectieven gehandhaafd blijven.