Die hebben nieuwe historische piekkoersen bereikt en dat op de eerste plaats dankzij de inflow van buitenlands beleggersgeld. Volgens Juvyns heeft Indië op macro-economisch vlak een grondige face-lift ondergaan, het land is economisch gezien een stuk stabieler geworden.

Maar de vraag is echter of de beurskoersen niet te ver zijn vooruit gelopen op de feiten en dat de beleggers binnenkort met hun neus op de realiteit zullen geduwd worden. Tegen die achtergrond is het zaak om voorzichtiger te worden op de Indische beurs, een correctie lijkt niet a priori uit te sluiten.

Die hebben nieuwe historische piekkoersen bereikt en dat op de eerste plaats dankzij de inflow van buitenlands beleggersgeld. Volgens Juvyns heeft Indië op macro-economisch vlak een grondige face-lift ondergaan, het land is economisch gezien een stuk stabieler geworden. Maar de vraag is echter of de beurskoersen niet te ver zijn vooruit gelopen op de feiten en dat de beleggers binnenkort met hun neus op de realiteit zullen geduwd worden. Tegen die achtergrond is het zaak om voorzichtiger te worden op de Indische beurs, een correctie lijkt niet a priori uit te sluiten.