Dat is ongeveer het dubbele van wat buitenlandse beleggers bij deze veilingen meestal opnemen. Petros Christodoulou, directeur van het agentschap verantwoordelijk voor deze veilingen, was een tevreden man.

Volgens Petros Christodoulou namen de buitenlanders 30% van de aangeboden obligaties op, hetgeen aangeeft dat ze opnieuw vertrouwen hebben in Griekse staatsschuld.

In normale omstandigheden wordt maar 15 tot 20% van de aangeboden obligaties door buitenlanders opgenomen. Petros Christodoulou gaf niet aan of zijn land binnenkort opnieuw staatspapier gaat verkopen.

Dat is ongeveer het dubbele van wat buitenlandse beleggers bij deze veilingen meestal opnemen. Petros Christodoulou, directeur van het agentschap verantwoordelijk voor deze veilingen, was een tevreden man. Volgens Petros Christodoulou namen de buitenlanders 30% van de aangeboden obligaties op, hetgeen aangeeft dat ze opnieuw vertrouwen hebben in Griekse staatsschuld. In normale omstandigheden wordt maar 15 tot 20% van de aangeboden obligaties door buitenlanders opgenomen. Petros Christodoulou gaf niet aan of zijn land binnenkort opnieuw staatspapier gaat verkopen.