Daarnaast vloeit steeds meer geld richting emerging markets vanwege de aanhoudende crisissfeer in Europa

Aneesh Srivastava, chief investment officer bij IDBI Federal Life Insurance Co in Mumbai (de lokale partner van Ageas), vindt het niet meer dan logisch dat India in de belangstelling staat.

Beleggers zoeken namelijk steeds groeimogelijkheden. In de geïndustrialiseerde landen valt die momenteel nog amper te rapen, dus wordt naar alternatieven uitgekeken.

Srivastava is van mening dat de inflow van buitenlands geld op de Indische beurs dit jaar de recordhoogte van 1300 miljard rupees heeft bereikt, waardoor de Bombay Stock Exchange's benchmark Sensitive Index of Sensex dit jaar met 15% is gestegen.

Daarnaast vloeit steeds meer geld richting emerging markets vanwege de aanhoudende crisissfeer in Europa Aneesh Srivastava, chief investment officer bij IDBI Federal Life Insurance Co in Mumbai (de lokale partner van Ageas), vindt het niet meer dan logisch dat India in de belangstelling staat. Beleggers zoeken namelijk steeds groeimogelijkheden. In de geïndustrialiseerde landen valt die momenteel nog amper te rapen, dus wordt naar alternatieven uitgekeken. Srivastava is van mening dat de inflow van buitenlands geld op de Indische beurs dit jaar de recordhoogte van 1300 miljard rupees heeft bereikt, waardoor de Bombay Stock Exchange's benchmark Sensitive Index of Sensex dit jaar met 15% is gestegen.