Dat betekent dat de onzekerheid rond Egypte nog niet is verdwenen, ondanks het vertrek van president Moebarak. Het gemiddelde rendement op de obligaties met looptijd van drie maanden bedroeg 10,94%.

Dat is ongeveer dezelfde rentevoet als bij de veiling van vorige week. Een opvallende vaststelling: buitenlanders blijven Egyptisch staatspapier mijden, zij vertrouwen het zaakje dus nog steeds niet.

Er werd ook voor een bedrag van 3,50 miljard pond aan obligaties uitgegeven met een looptijd van negen maanden. Hier bedroeg de gemiddelde rentevoet 11,74%, of het hoogste niveau sinds februari 2009.

Dat betekent dat de onzekerheid rond Egypte nog niet is verdwenen, ondanks het vertrek van president Moebarak. Het gemiddelde rendement op de obligaties met looptijd van drie maanden bedroeg 10,94%. Dat is ongeveer dezelfde rentevoet als bij de veiling van vorige week. Een opvallende vaststelling: buitenlanders blijven Egyptisch staatspapier mijden, zij vertrouwen het zaakje dus nog steeds niet. Er werd ook voor een bedrag van 3,50 miljard pond aan obligaties uitgegeven met een looptijd van negen maanden. Hier bedroeg de gemiddelde rentevoet 11,74%, of het hoogste niveau sinds februari 2009.