De conclusie van Durden is dat Wallonië en Vlaanderen twee regio's zijn met een totaal verschillend beeld over de rol van de overheid. De PS van Elio di Rup vindt het blijkbaar niet meer dan normaal dat de overheid zorgt voor een herverdeling van het geld dat door de Vlamingen wordt verdiend.

Wallonië en Vlaanderen kunnen het moeilijk met elkaar vinden, zo stelt Durden vast. Wanneer de ene 'wit' zegt, zegt de andere automatisch 'zwart'. Durden vraagt zich hoe twee landen die het zelden over iets eens zijn met elkaar kunnen samenwerken. Hij vindt het als buitenlander niet vreemd dat elk Belgisch landsdeel zichzelf zou financieren. Dat is volgens hem de enige manier waarop het land kan overleven.

De conclusie van Durden is dat Wallonië en Vlaanderen twee regio's zijn met een totaal verschillend beeld over de rol van de overheid. De PS van Elio di Rup vindt het blijkbaar niet meer dan normaal dat de overheid zorgt voor een herverdeling van het geld dat door de Vlamingen wordt verdiend. Wallonië en Vlaanderen kunnen het moeilijk met elkaar vinden, zo stelt Durden vast. Wanneer de ene 'wit' zegt, zegt de andere automatisch 'zwart'. Durden vraagt zich hoe twee landen die het zelden over iets eens zijn met elkaar kunnen samenwerken. Hij vindt het als buitenlander niet vreemd dat elk Belgisch landsdeel zichzelf zou financieren. Dat is volgens hem de enige manier waarop het land kan overleven.