Buffett heeft toegezegd om ongeveer een kwart van de deal te financieren. Hierdoor wordt 3 miljard Canadese dollar geïnvesteerd. De schatting voor de fair value voor BerkShire Hathaway blijft ongewijzigd.

Ook het Braziliaanse private equity-bedrijf 3G Capital speelt een rol bij de financiering. Het bedrijf heeft een belang van 70% in Burger King. Ook Buffett en 3G zijn geen onbekenden van elkaar: 3G heeft vorig jaar samen met Buffett Heinz overgenomen.

De rol van Buffett lijkt beperkt te blijven tot die van financier. Buffett financiert de deal door middel van de koop van preferente aandelen. De afgesproken couponrente bedraagt 9% per jaar. ABN Amro is koper van Burger King.

Buffett heeft toegezegd om ongeveer een kwart van de deal te financieren. Hierdoor wordt 3 miljard Canadese dollar geïnvesteerd. De schatting voor de fair value voor BerkShire Hathaway blijft ongewijzigd. Ook het Braziliaanse private equity-bedrijf 3G Capital speelt een rol bij de financiering. Het bedrijf heeft een belang van 70% in Burger King. Ook Buffett en 3G zijn geen onbekenden van elkaar: 3G heeft vorig jaar samen met Buffett Heinz overgenomen. De rol van Buffett lijkt beperkt te blijven tot die van financier. Buffett financiert de deal door middel van de koop van preferente aandelen. De afgesproken couponrente bedraagt 9% per jaar. ABN Amro is koper van Burger King.