Faber ziet namelijk overal zeepbellen opduiken en die zijn gedoemd om vroeg of laat uiteen te stappen. Bubblegeddon zal volgens Faber niets sparen, ook het goud niet. De laatste zeepbel die Faber meent te worden ontdekt, is die op de Amerikaanse beurzen.

De FED pompt continu geld in het system en dat vloeit niet naar de economie, maar het veroorzaakt zeepbellen zoals we er in de afgelopen jaren al verschillende hebben gezien. Uiteindelijk zullen die zeepbellen tot een systeemcrisis leiden waartegen zelfs goud geen bescherming kan bieden.

Faber ziet namelijk overal zeepbellen opduiken en die zijn gedoemd om vroeg of laat uiteen te stappen. Bubblegeddon zal volgens Faber niets sparen, ook het goud niet. De laatste zeepbel die Faber meent te worden ontdekt, is die op de Amerikaanse beurzen. De FED pompt continu geld in het system en dat vloeit niet naar de economie, maar het veroorzaakt zeepbellen zoals we er in de afgelopen jaren al verschillende hebben gezien. Uiteindelijk zullen die zeepbellen tot een systeemcrisis leiden waartegen zelfs goud geen bescherming kan bieden.