British Airways heeft derde kwartaal met een kleiner verlies afgesloten. Toch wordt vanwege de economische crisis voor het volledige boekjaar een recordverlies verwacht.

De luchtvaartmaatschappij boekte over de verslagperiode een verlies van £50 mln, tegenover £122 mln over het derde kwartaal van 2008-2009. Operationeel was er een winst van £25 mln.

Het was de eerste keer sinds het tweede kwartaal van 2007-2008 dat British Airways op operationele basis opnieuw winstgevend was. Er worden bijkomende maatregelen genomen om de winstgevendheid te herstellen.

De Brusselse beurs krijgt opnieuw rake klappen, met een verlies voor de BEL 20 van ruim 2%. Het zijn vooral de financials die de koersen in Brussel naar omlaag duwen, KBC en Dexia krijgen rake klappen.

British Airways heeft derde kwartaal met een kleiner verlies afgesloten. Toch wordt vanwege de economische crisis voor het volledige boekjaar een recordverlies verwacht. De luchtvaartmaatschappij boekte over de verslagperiode een verlies van £50 mln, tegenover £122 mln over het derde kwartaal van 2008-2009. Operationeel was er een winst van £25 mln. Het was de eerste keer sinds het tweede kwartaal van 2007-2008 dat British Airways op operationele basis opnieuw winstgevend was. Er worden bijkomende maatregelen genomen om de winstgevendheid te herstellen. De Brusselse beurs krijgt opnieuw rake klappen, met een verlies voor de BEL 20 van ruim 2%. Het zijn vooral de financials die de koersen in Brussel naar omlaag duwen, KBC en Dexia krijgen rake klappen.