Op de eerste plaats was dat natuurlijk Fortis dat 15,91% lager sloot op 1,11 euro. In de loop van de dag werd een dieptepunt opgetekend op 0,99 euro. Daarmee geeft de beurs aan weinig vertrouwen te hebben in de afloop van de stemming van gisteren.

Anders uitgedrukt: de beleggers geloven niet dat er veel meerwaarde te rapen zal vallen voor de aandeelhouders van Fortis. De analisten geven anderzijds toe dat het uiterst moeilijk is om een exacte waarde op het aandeel Fortis te plakken.

De resultaten van Umicore werden eveneens slecht onthaald, de koers moest iets minder dan 10% prijsgeven. Bekaert, dat volgende week met cijfers komt, moest eveneens terrein prijsgeven.

Op de eerste plaats was dat natuurlijk Fortis dat 15,91% lager sloot op 1,11 euro. In de loop van de dag werd een dieptepunt opgetekend op 0,99 euro. Daarmee geeft de beurs aan weinig vertrouwen te hebben in de afloop van de stemming van gisteren. Anders uitgedrukt: de beleggers geloven niet dat er veel meerwaarde te rapen zal vallen voor de aandeelhouders van Fortis. De analisten geven anderzijds toe dat het uiterst moeilijk is om een exacte waarde op het aandeel Fortis te plakken. De resultaten van Umicore werden eveneens slecht onthaald, de koers moest iets minder dan 10% prijsgeven. Bekaert, dat volgende week met cijfers komt, moest eveneens terrein prijsgeven.