Vanmorgen maakte Ahold kwartaalcijfers bekend die niet erg overtuigend waren. De koers verliest in reactie zowat anderhalf procent. Man Group moet na de publicatie van de resultaten zelfs nog meer terrein prijsgeven.


Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen duidelijk lager, met een verlies van zowat 1% voor de BEL 20. Daarmee valt de index opnieuw terug in de richting van 2050 punten.

Het zijn opnieuw de financials die zwak op koers liggen, met KBC als sterkste daler. Dit bankaandeel ligt bij de analisten niet in de bovenste laag. Befimmo opende tegen de trend in anderhalf procent hoger.

Vanmorgen maakte Ahold kwartaalcijfers bekend die niet erg overtuigend waren. De koers verliest in reactie zowat anderhalf procent. Man Group moet na de publicatie van de resultaten zelfs nog meer terrein prijsgeven. Ook de Brusselse beurs opende vanmorgen duidelijk lager, met een verlies van zowat 1% voor de BEL 20. Daarmee valt de index opnieuw terug in de richting van 2050 punten.Het zijn opnieuw de financials die zwak op koers liggen, met KBC als sterkste daler. Dit bankaandeel ligt bij de analisten niet in de bovenste laag. Befimmo opende tegen de trend in anderhalf procent hoger.