Het richtinggevend nieuws zal de komende week worden gedomineerd door allerlei vertrouwensindicatoren. Uit Duitsland komt bijvoorbeeld de ZEW-index (van het Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung) die een indicatie geeft hoe analisten in november aankijken tegen de investeringsmogelijkheden in de Duitse en de Europese economie.

Misschien nog wel belangrijker is het echte ondernemersvertrouwen in Duitsland van het Ifo, ook over november. Interessant is daarnaast het consumentenvertrouwen over november dat volgende week wordt gepubliceerd in de eurozone en ook in Nederland en België.

Het richtinggevend nieuws zal de komende week worden gedomineerd door allerlei vertrouwensindicatoren. Uit Duitsland komt bijvoorbeeld de ZEW-index (van het Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung) die een indicatie geeft hoe analisten in november aankijken tegen de investeringsmogelijkheden in de Duitse en de Europese economie. Misschien nog wel belangrijker is het echte ondernemersvertrouwen in Duitsland van het Ifo, ook over november. Interessant is daarnaast het consumentenvertrouwen over november dat volgende week wordt gepubliceerd in de eurozone en ook in Nederland en België.