In de banksector was Dexia de kop van jut, maar kon KBC de schade binnen de perken houden. Ook Fortis stond bij het slot van de handel ruim 3% in het rood.

Het ziet er naar uit dat de problemen in de banksector nog niet achter de rug zijn.

Brouwer AB-InBev was met een verlies van ruim 8% de sterkste daler. Verschillende brokers hebben een verkoopadvies voor de brouwer gegeven. Onder andere NPM en Agfa-Gevaert konden tegen de stroom in met hogere koersen uitpakken.

De omzet van Deceuninck is vorig jaar met 4,20% gedaald, terwijl over het vierde kwartaal een omzetdaling met 12% werd opgetekend. De resultaten kwamen iets onder de consensusverwachtingen uit.

Over het hele jaar stegen de pvc-prijzen met 2%, ook al lagen ze iets lager in de Verenigde Staten. Deceuninck verwacht een moeilijk jaar 2009, met een verdere daling van de pvc-prijzen. Fortis heeft een neutraal advies voor Deceuninck.

In de banksector was Dexia de kop van jut, maar kon KBC de schade binnen de perken houden. Ook Fortis stond bij het slot van de handel ruim 3% in het rood. Het ziet er naar uit dat de problemen in de banksector nog niet achter de rug zijn. Brouwer AB-InBev was met een verlies van ruim 8% de sterkste daler. Verschillende brokers hebben een verkoopadvies voor de brouwer gegeven. Onder andere NPM en Agfa-Gevaert konden tegen de stroom in met hogere koersen uitpakken. De omzet van Deceuninck is vorig jaar met 4,20% gedaald, terwijl over het vierde kwartaal een omzetdaling met 12% werd opgetekend. De resultaten kwamen iets onder de consensusverwachtingen uit. Over het hele jaar stegen de pvc-prijzen met 2%, ook al lagen ze iets lager in de Verenigde Staten. Deceuninck verwacht een moeilijk jaar 2009, met een verdere daling van de pvc-prijzen. Fortis heeft een neutraal advies voor Deceuninck.