De Brusselse beurs verkeert volop in de ban de komst naar de beurs van Bpost, ook vandaag werden er heel wat commentaren op gegeven.

Vandaag haalde KBC nog eens fors uit, de koers sloot meer dan 4% over. Volgens sommige analisten zijn de Europese bankaandelen zwaar ondergewaardeerd.

Ondanks de algemene positieve trend op de Brusselse beurs waren er toch nog zeven aandelen die lager afsloten. Met name Delhaize sloot lager, zonder dat er voor deze koersdaling meteen een reden beschikbaar was. De koers van euro houdt stand boven 1,32 dollar.

De Brusselse beurs verkeert volop in de ban de komst naar de beurs van Bpost, ook vandaag werden er heel wat commentaren op gegeven. Vandaag haalde KBC nog eens fors uit, de koers sloot meer dan 4% over. Volgens sommige analisten zijn de Europese bankaandelen zwaar ondergewaardeerd. Ondanks de algemene positieve trend op de Brusselse beurs waren er toch nog zeven aandelen die lager afsloten. Met name Delhaize sloot lager, zonder dat er voor deze koersdaling meteen een reden beschikbaar was. De koers van euro houdt stand boven 1,32 dollar.