Per saldo bevindt de Brusselse beurs zich in een consolidatiefase, zonder dat er een echt duidelijke richting zichtbaar is. Het is nu wachten op een signaal dat de komende richting zal aangeven.

In de financiële sector was KBC vandaag de uitzondering die de regel bevestigt. De 'bank van hier' sloot hoger, terwijl branchegenoot Dexia een nieuw dieptepunt liet optekenen. Het aandeel Dexia scoort bijzonder slecht bij de analisten, die het business model van de bank in twijfel trekken.

Fortis was een andere opgemerkte verliezer. Het gekrakeel gaat maar verder door, zonder dat iemand blijkbaar weet hoe het nu eigenlijk allemaal verder moet. Het is nu wachten op een beslissing van Ping An over het standpunt van de verzekeraar in de Fortis-zaak.

Per saldo bevindt de Brusselse beurs zich in een consolidatiefase, zonder dat er een echt duidelijke richting zichtbaar is. Het is nu wachten op een signaal dat de komende richting zal aangeven. In de financiële sector was KBC vandaag de uitzondering die de regel bevestigt. De 'bank van hier' sloot hoger, terwijl branchegenoot Dexia een nieuw dieptepunt liet optekenen. Het aandeel Dexia scoort bijzonder slecht bij de analisten, die het business model van de bank in twijfel trekken. Fortis was een andere opgemerkte verliezer. Het gekrakeel gaat maar verder door, zonder dat iemand blijkbaar weet hoe het nu eigenlijk allemaal verder moet. Het is nu wachten op een beslissing van Ping An over het standpunt van de verzekeraar in de Fortis-zaak.