In sommige gevallen lopen de verliezen fors op, onder andere in de banksector. De beleggers vrezen dat de economische omgeving in de komende weken en maanden nog verder gaat verslechteren.

In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2%, waardoor de index terugvalt richting 1850. Fortis nog een winst van ongeveer 10% vasthouden, maar de meeste andere BEL 20-aandelen noteren in het rood.

JP Morgan Chase heeft het advies voor Delhaize verlaagd tot verkopen, dit vanwege de situatie op de Amerikaanse markt. Overigens ging ook het advies voor Ahold omlaag tot verkopen. De koers van Delhaize noteert circa 5% lager.

In sommige gevallen lopen de verliezen fors op, onder andere in de banksector. De beleggers vrezen dat de economische omgeving in de komende weken en maanden nog verder gaat verslechteren. In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2%, waardoor de index terugvalt richting 1850. Fortis nog een winst van ongeveer 10% vasthouden, maar de meeste andere BEL 20-aandelen noteren in het rood.JP Morgan Chase heeft het advies voor Delhaize verlaagd tot verkopen, dit vanwege de situatie op de Amerikaanse markt. Overigens ging ook het advies voor Ahold omlaag tot verkopen. De koers van Delhaize noteert circa 5% lager.