UBS is een forse daler, nadat de Zwitserse bank vanmorgen een nieuw verlies bekendmaakte. Rio Tinto werd anderzijds lager gezet in reactie op het bericht over een daling van de ijzerertsproductie.

De Brusselse beurs presteert vandaag beter dan de andere Europese beurzen, de BEL 20 kon in het eerste half uur van de handel de verliezen tot een minimum beperken.

Daardoor houdt de index stand boven het niveau van 1800. Belangrijke bewegingen zijn er eigenlijk niet. De financials noteren verdeeld, terwijl Solvay hoger noteert en Umicore wat terrein moet prijsgeven.

UBS is een forse daler, nadat de Zwitserse bank vanmorgen een nieuw verlies bekendmaakte. Rio Tinto werd anderzijds lager gezet in reactie op het bericht over een daling van de ijzerertsproductie. De Brusselse beurs presteert vandaag beter dan de andere Europese beurzen, de BEL 20 kon in het eerste half uur van de handel de verliezen tot een minimum beperken. Daardoor houdt de index stand boven het niveau van 1800. Belangrijke bewegingen zijn er eigenlijk niet. De financials noteren verdeeld, terwijl Solvay hoger noteert en Umicore wat terrein moet prijsgeven.