De BEL 20 werd omlaag getrokken door KBC, dat na de duizelingwekkende rit van gisteren fors (meer dan 8%) lager sloot. Daar stond een vergelijkbare beweging bijNyrstar tegenover.

ING publiceerde vandaag een rapport over de sector van de Europese mobiele telefonie. Uitgangspunt is dat de omzetgroei is teruggevallen tot in de buurt van het nulpunt.

Zowel voor Vodafone als voor de belangrijkste concurrenten van dit bedrijf op hun thuismarkt was die groei zelfs nul. De groei uit data is nog steeds niet voldoende om de terugval uit voice te compenseren.

Bij de Belgische spelers in de telecomsector krijgt Belgacom een koopadvies, terwijl Mobistar een neutraal advies ontvangt. Ook onder andere France Telecom en KPN zijn volgens KPN koopwaardig. Mobistar sloot lager, Belgacom bleef vandaag in de plus.

Umicore organiseerde vandaag een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders op haar hoofdkwartier in Brussel, België. De aandeelhouders keurden beide agendapunten goed; de details van de resoluties zullen later
vandaag op de website van Umicore beschikbaar zijn.

De schrapping van 5.000.000 eigen aandelen (Resolutie 1) gaat onmiddellijk in. Het totale aantal uitstaande aandelen bedraagt nu 120.000.000.

Na deze operatie houdt Umicore nog 7.445.022 aandelen in eigen bezit, of 6,20% van het nieuwe aantal in omloop zijnde aandelen. Umicore was vandaag één van de betere presteerders binnen de BEL 20.

De BEL 20 werd omlaag getrokken door KBC, dat na de duizelingwekkende rit van gisteren fors (meer dan 8%) lager sloot. Daar stond een vergelijkbare beweging bijNyrstar tegenover. ING publiceerde vandaag een rapport over de sector van de Europese mobiele telefonie. Uitgangspunt is dat de omzetgroei is teruggevallen tot in de buurt van het nulpunt. Zowel voor Vodafone als voor de belangrijkste concurrenten van dit bedrijf op hun thuismarkt was die groei zelfs nul. De groei uit data is nog steeds niet voldoende om de terugval uit voice te compenseren. Bij de Belgische spelers in de telecomsector krijgt Belgacom een koopadvies, terwijl Mobistar een neutraal advies ontvangt. Ook onder andere France Telecom en KPN zijn volgens KPN koopwaardig. Mobistar sloot lager, Belgacom bleef vandaag in de plus. Umicore organiseerde vandaag een Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders op haar hoofdkwartier in Brussel, België. De aandeelhouders keurden beide agendapunten goed; de details van de resoluties zullen later vandaag op de website van Umicore beschikbaar zijn.De schrapping van 5.000.000 eigen aandelen (Resolutie 1) gaat onmiddellijk in. Het totale aantal uitstaande aandelen bedraagt nu 120.000.000. Na deze operatie houdt Umicore nog 7.445.022 aandelen in eigen bezit, of 6,20% van het nieuwe aantal in omloop zijnde aandelen. Umicore was vandaag één van de betere presteerders binnen de BEL 20.