Van de Belgische banken heeft KBC al laten weten geen noemenswaardige schade van de zaak te ondervinden. In het buitenland maakten onder andere Santander en BNP Paribas verliezen als gevolg van de affaire bekend.

Op de Brusselse beurs gebeurde in het tweede deel van de sessie niet meer zo veel, de BEL 20 kon nog een lichte winst toevoegen zodat de index uiteindelijk bijna 1% hoger sloot.

Umicore was met een winst van meer dan 6% de sterkste stijger binnen de index, maar ook KBC liet zich niet pramen bij het opzoeken van hogere koersen. Anderzijds verloor Dexia 2,63%, terwijl ook de distributiesector (Colruyt en Delhaize) zwak gestemd bleef.

Van de Belgische banken heeft KBC al laten weten geen noemenswaardige schade van de zaak te ondervinden. In het buitenland maakten onder andere Santander en BNP Paribas verliezen als gevolg van de affaire bekend. Op de Brusselse beurs gebeurde in het tweede deel van de sessie niet meer zo veel, de BEL 20 kon nog een lichte winst toevoegen zodat de index uiteindelijk bijna 1% hoger sloot. Umicore was met een winst van meer dan 6% de sterkste stijger binnen de index, maar ook KBC liet zich niet pramen bij het opzoeken van hogere koersen. Anderzijds verloor Dexia 2,63%, terwijl ook de distributiesector (Colruyt en Delhaize) zwak gestemd bleef.