Daarmee is de index opnieuw aanbeland bij de kaap van 2000.
AB-InBev is de sterkste stijger binnen de index, terwijl ook Agfa-Gevaert, Nyrstar en Fortis eveneens een goede beurt maken. Dexia is nog steeds het zwakke broertje binnen de BEL 20.

Recticel heeft een deel van de achtergestelde obligatie die in juni 2007 werd uitgegeven opnieuw ingekocht. De inkoop gebeurde tegen 52,50% van de nominale kostprijs, inclusief verrichtingskosten.

Op de transactie werd een boekhoudkundige winst van 3,80 miljoen euro gerealiseerd, waarvan 3,50 miljoen euro over dit boekjaar zal geboekt worden. Fortis beschouwt de terugkoop van de obligatie als een positief element.

Daar staat tegenover dat de winst van de transactie volledig teniet zal gedaan worden door de negatieve economische omgeving. Recticel krijgt daarom slechts een neutraal advies.

Daarmee is de index opnieuw aanbeland bij de kaap van 2000. AB-InBev is de sterkste stijger binnen de index, terwijl ook Agfa-Gevaert, Nyrstar en Fortis eveneens een goede beurt maken. Dexia is nog steeds het zwakke broertje binnen de BEL 20. Recticel heeft een deel van de achtergestelde obligatie die in juni 2007 werd uitgegeven opnieuw ingekocht. De inkoop gebeurde tegen 52,50% van de nominale kostprijs, inclusief verrichtingskosten. Op de transactie werd een boekhoudkundige winst van 3,80 miljoen euro gerealiseerd, waarvan 3,50 miljoen euro over dit boekjaar zal geboekt worden. Fortis beschouwt de terugkoop van de obligatie als een positief element.Daar staat tegenover dat de winst van de transactie volledig teniet zal gedaan worden door de negatieve economische omgeving. Recticel krijgt daarom slechts een neutraal advies.