Er zou vooruitgang geboekt zijn in de gesprekken rond Fortis, wat verklaart waarom de koers van dit aandeel goed op koers ligt. Met enige vertraging worden de cijfers van Nyrstar toch goed onthaald.

Fortis merkte op dat de resultaten die Nyrstar vanmorgen bekendmaakte onder de verwachtingen uitkwamen. Gelet op de beperkte zichtbaarheid op de markt valt dit verschil echter te verklaren.

In de gegeven omstandigheden is het namelijk moeilijk om voorspellingen te maken. Het zal duidelijk zijn dat het bedrijf voor een zeer moeilijk jaar staat, wat niet betekent dat er geen potentieel op lange termijn is.

Er beweegt volgens Fortis het een en ander in het aandeelhoudersschap van de groep, wat voor enige speculatie rond het aandeel zou kunnen zorgen. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.

Er zou vooruitgang geboekt zijn in de gesprekken rond Fortis, wat verklaart waarom de koers van dit aandeel goed op koers ligt. Met enige vertraging worden de cijfers van Nyrstar toch goed onthaald. Fortis merkte op dat de resultaten die Nyrstar vanmorgen bekendmaakte onder de verwachtingen uitkwamen. Gelet op de beperkte zichtbaarheid op de markt valt dit verschil echter te verklaren. In de gegeven omstandigheden is het namelijk moeilijk om voorspellingen te maken. Het zal duidelijk zijn dat het bedrijf voor een zeer moeilijk jaar staat, wat niet betekent dat er geen potentieel op lange termijn is. Er beweegt volgens Fortis het een en ander in het aandeelhoudersschap van de groep, wat voor enige speculatie rond het aandeel zou kunnen zorgen. Het neutraal advies blijft gehandhaafd.