Toch zijn er een paar aandelen die rake klappen krijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval met KBC, dat meer dan 7% moet prijsgeven. Cofinimmo en Colruyt noteren tegen de trend in hoger.

De Oostenrijkse Erste Bank, die net als KBC een groot deel van haar omzet in Centraal- en Oost-Europa realiseert, bevestigde de winstverwachtingen voor het huidige boekjaar.

Voor geheel 2008 wordt gerekend op een toename van de operationele winst met 15%. Anderzijds bevestigde de bank dat de economische toestand in de regio aan het verslechteren is.

Toch zijn de landen uit Oost- en Centraal-Europa beter gewapend om de crisis het hoofd te bieden dan de West-Europese landen. Fortis handhaaft daarom een koopadvies voor KBC.

Toch zijn er een paar aandelen die rake klappen krijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval met KBC, dat meer dan 7% moet prijsgeven. Cofinimmo en Colruyt noteren tegen de trend in hoger. De Oostenrijkse Erste Bank, die net als KBC een groot deel van haar omzet in Centraal- en Oost-Europa realiseert, bevestigde de winstverwachtingen voor het huidige boekjaar. Voor geheel 2008 wordt gerekend op een toename van de operationele winst met 15%. Anderzijds bevestigde de bank dat de economische toestand in de regio aan het verslechteren is. Toch zijn de landen uit Oost- en Centraal-Europa beter gewapend om de crisis het hoofd te bieden dan de West-Europese landen. Fortis handhaaft daarom een koopadvies voor KBC.