Aegon heeft gisteren voor een bedrag van 750 miljoen euro aan convertible core capital securities van de Nederlandse Staat teruggekocht. De betaling van gisteren aan de Nederlandse Staat bedroeg in totaal 1,125 miljard euro.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een driekwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2600. KBC blijft zwak gestemd, wat te maken heeft met het feit dat de stroomlijning van de bank niet naar wens lijkt te verlopen.

Aegon heeft gisteren voor een bedrag van 750 miljoen euro aan convertible core capital securities van de Nederlandse Staat teruggekocht. De betaling van gisteren aan de Nederlandse Staat bedroeg in totaal 1,125 miljard euro. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een driekwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2600. KBC blijft zwak gestemd, wat te maken heeft met het feit dat de stroomlijning van de bank niet naar wens lijkt te verlopen.