Volkswagen AG kondigde aan dat de raad van bestuur een aantal contracten voor de aangekondigde fusie met Porsche heeft goedgekeurd. Daarmee is deze fusie weer een stapje dichterbij gekomen.

De contracten hebben betrekking op organisatorische, structurele en wettelijke details van de overeenkomst. VW hoopt dat de fusie met Porsche in de loop van 2011 kan afgerond worden.

De volgende stap van het proces is dat de aandeelhouders van VW hun goedkeuring geven aan het feit dat VW 49,9% in Porsche neemt, dit door de emissie van nieuwe aandelen. Een bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering is gepland voor 3 december.

Volkswagen AG kondigde aan dat de raad van bestuur een aantal contracten voor de aangekondigde fusie met Porsche heeft goedgekeurd. Daarmee is deze fusie weer een stapje dichterbij gekomen. De contracten hebben betrekking op organisatorische, structurele en wettelijke details van de overeenkomst. VW hoopt dat de fusie met Porsche in de loop van 2011 kan afgerond worden. De volgende stap van het proces is dat de aandeelhouders van VW hun goedkeuring geven aan het feit dat VW 49,9% in Porsche neemt, dit door de emissie van nieuwe aandelen. Een bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering is gepland voor 3 december.