Bruno Verstraete (Nautilus Capital): "Dat bewijst dat 2011 een jaar wordt waar een actief beheer met een periodieke herweging in zowel sector als regio heel belangrijk zal zijn om rendementen te realiseren."

2010 was reeds een jaar dat gekenmerkt werd door een groot verschil qua rendement in dezelfde regio. Denken we maar aan het uiterst positieve rendement in Duitsland in schril contrast met dat van Spanje. Passief investeren in de Euro Stoxx zou het rendement ergens daartussen gezien hebben.

Bruno Verstraete (Nautilus Capital): "We zijn overtuigd dat passief kopen en bijhouden voor het komende jaar niet zal werken en dat enkele actieve beleggers mooie rendementen zullen kunnen voorleggen."

Bruno Verstraete (Nautilus Capital): "Dat bewijst dat 2011 een jaar wordt waar een actief beheer met een periodieke herweging in zowel sector als regio heel belangrijk zal zijn om rendementen te realiseren." 2010 was reeds een jaar dat gekenmerkt werd door een groot verschil qua rendement in dezelfde regio. Denken we maar aan het uiterst positieve rendement in Duitsland in schril contrast met dat van Spanje. Passief investeren in de Euro Stoxx zou het rendement ergens daartussen gezien hebben. Bruno Verstraete (Nautilus Capital): "We zijn overtuigd dat passief kopen en bijhouden voor het komende jaar niet zal werken en dat enkele actieve beleggers mooie rendementen zullen kunnen voorleggen."