Brunel bedient klanten op twee verschillende manieren. Het bedrijf focust zich regionaal op sectoren als de olie- en gasindustrie, mijnbouw en auto-industrie.

Tegelijkertijd detacheert het bedrijf over de grens in landen als Nederland, Duitsland, België en Canada specialisten. De combinatie verschillende klanten en diensten maakt Brunel tot een uniek bedrijf.

De energiesector, goed voor 59% van de omzet dit jaar, groeit nog altijd met 15% per jaar en daar zien wij voorlopig geen verandering inkomen.

Die groei is ook de drijvende kracht achter de groei van Brunel. Wel denken dat de omzet uit offshore projecten in 2013 maar 6% zal bijdragen aan de omzet, tegen 22% in 2012.

Het bedrijf is uitstekend gepositioneerd in Duitsland en Nederland. Ondanks een waarschijnlijk zwak laatste kwartaal van het jaar voorzien we in Duitsland groei met dubbele cijfers uit ingenieurswerk in de periode 2014-2016.

De Nederlandse activiteiten voelen prijsdruk, maar ook hier laat de markt weer groei zien. ABN Amro verwacht dat Brunel stevig marktaandeel zal winnen, en profiteert van een verbeterde productiviteit.

Brunel bedient klanten op twee verschillende manieren. Het bedrijf focust zich regionaal op sectoren als de olie- en gasindustrie, mijnbouw en auto-industrie. Tegelijkertijd detacheert het bedrijf over de grens in landen als Nederland, Duitsland, België en Canada specialisten. De combinatie verschillende klanten en diensten maakt Brunel tot een uniek bedrijf. De energiesector, goed voor 59% van de omzet dit jaar, groeit nog altijd met 15% per jaar en daar zien wij voorlopig geen verandering inkomen. Die groei is ook de drijvende kracht achter de groei van Brunel. Wel denken dat de omzet uit offshore projecten in 2013 maar 6% zal bijdragen aan de omzet, tegen 22% in 2012. Het bedrijf is uitstekend gepositioneerd in Duitsland en Nederland. Ondanks een waarschijnlijk zwak laatste kwartaal van het jaar voorzien we in Duitsland groei met dubbele cijfers uit ingenieurswerk in de periode 2014-2016. De Nederlandse activiteiten voelen prijsdruk, maar ook hier laat de markt weer groei zien. ABN Amro verwacht dat Brunel stevig marktaandeel zal winnen, en profiteert van een verbeterde productiviteit.