Voor de rellen zal waarschijnlijk niemand ooit van Ferguson gehoord hebben. Maar Tyler Durden zal wat zich in Ferguson heeft voorgedaan zich ongetwijfeld binnenkort in andere delen van de Verenigde Staten voordoen. Broeit het onderhuids in de Amerikaanse steden?

Als we Durden mogen geloven, is dat inderdaad het geval. Tegen de achtergrond van groeiende armoede in de VS is de politie niet langer in het straatbeeld aanwezig om de bevolking te beschermen, maar wel om de overheid te beschermen tegen de bevolking. Ferguson zal volgens Durden ongetwijfeld navolging krijgen.

Voor de rellen zal waarschijnlijk niemand ooit van Ferguson gehoord hebben. Maar Tyler Durden zal wat zich in Ferguson heeft voorgedaan zich ongetwijfeld binnenkort in andere delen van de Verenigde Staten voordoen. Broeit het onderhuids in de Amerikaanse steden? Als we Durden mogen geloven, is dat inderdaad het geval. Tegen de achtergrond van groeiende armoede in de VS is de politie niet langer in het straatbeeld aanwezig om de bevolking te beschermen, maar wel om de overheid te beschermen tegen de bevolking. Ferguson zal volgens Durden ongetwijfeld navolging krijgen.